2009-05-29 16:37:47• hírek • Szatmar.ro

Szávay kioktatta Venus Williamst

A magyar teniszező 81 perc alatt győzte le a korábbi világelsőt.

Az idei Roland Garros talán legnagyobb meglepetése született a harmadik fordulóban, amikor Szávay Ágnes legyőzte a világranglista harmadik helyezettjét, Venus Willamset. És nem is akárhogy, hisz az amerikai lánnyal nem mindennap esik meg, hogy nullára veszítsen el szettet.

Márpedig az első játszmában ez a szégyen is megesett vele. Szávay ellenállhatatlanul kezdett, könnyedén hozta saját, majd Williams adogatását is. A közönség az idő teltével egyre inkább Ági mögé állt, aki továbbra is remekül játszott, sorra nyerte a szetteket, végül pedig 6-0 arányban nyerte az első játékrészt.

 

A második szett is úgy kezdődött, ahogy az első véget ért, Ági hozta saját játékát. Williams azonban valamelyest összeszedte magát, ő is hozta saját adogatását. Fej-fej mellett haladtak a lányok, ám 3-2-nél Szávay kissé megtorpant. Ezt kihasználva az amerikai fordított és 4-3-nál először vezetett a találkozó során.

Nem sokáig, Szávay ismét magához tért, egyenlített, majd fordított, a végén pedig a döntőt szettet is könnyedén hozta.

Szávayra a harmadik körben a szlovák Dominika Cibulkova vár majd, míg Czink Melinda Szvetlana Kuznyecovával csaphat össze.



Szávay könnyedén győzte le Venust


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: